2 עלים כרפס
4 סלק או מגורד בפומפיה או שלמים לפי הטעם
כף רסק עגבניות
מים ליטר וחצי - 2
לימון
מלח
סוכר
פלפל שחור
מטגנים את הבצל שמזהיב מוסיפים את הכרפס הסלק מתבלינים אבקת מרק, מלח, פלפל שחור ושמים את הלימון והסוכר.
הקובות
בצק
1/2 קג סולת
1/2 כוס שמן
מלח
מים
שמים את הסולת מלח שמן ושמים את המים שהבצק הופך להיות רך .. לתת לו לנוח כדקה.
ואז יוצרים ממנו כדורים מניחים ביד כשהיא רטובה ומועכים כמו פיתה קטנה על כף היד ובתוכה מכניסים את המלית.

המלית:
1/4 בשר טחון
1 בצל קצוץ
כרפס קצוץ
כוסברה קצוץ
כף אבקת מרק
פלפל שחור
מכניסים הכול יחד ויוצרים תערובות של הבשר..
לוקחים מהסולת כדור ומועכים אותו ביד לוקחים מעט מהבשר שמים באמצע הסולת וסוגרים כמעטפת את הבשר
לוקחים קערת מים ודואגים כול הזמן שהידים רטובות לאחר שיצרנו כדורי קובה מניחים אותם על משטח נקי עד שיש כמות של הקובות שאנו רוצים כשהמרק כבר רותח ממניחים את גובה האש ומניחים את הקובות לפי סדר בתוך הסיר תוך חצי שעה, שעה לערך הקובות מוכנות את הקובות אלו שנתפסו בקרקעית משחררים בעדינות.
בתאבון ...הקובות נדירות בטעם .
הערה - אפשר לעשות אותו הדבר עם במיה, עם דלעת וחומוס ... טעים טעים.
הקובות
בצק
1/2 קג סולת
ואז יוצרים ממנו כדורים מניחים ביד כשהיא רטובה ומועכים כמו פיתה קטנה על כף היד ובתוכה מכניסים את המלית.

המלית:
1/4 בשר טחון
1 בצל קצוץ
כרפס קצוץ
כוסברה קצוץ
כף אבקת מרק
פלפל שחור
מכניסים הכול יחד ויוצרים תערובות של הבשר..
לוקחים מהסולת כדור ומועכים אותו ביד לוקחים מעט מהבשר שמים באמצע הסולת וסוגרים כמעטפת את הבשר
לוקחים קערת מים ודואגים כול הזמן שהידים רטובות לאחר שיצרנו כדורי קובה מניחים אותם על משטח נקי עד שיש כמות של הקובות שאנו רוצים כשהמרק כבר רותח ממניחים את גובה האש ומניחים את הקובות לפי סדר בתוך הסיר תוך חצי שעה, שעה לערך הקובות מוכנות את הקובות אלו שנתפסו בקרקעית משחררים בעדינות.
בתאבון ...הקובות נדירות בטעם .
הערה - אפשר לעשות אותו הדבר עם במיה, עם דלעת וחומוס ... טעים טעים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה