פוקצה
לבצק
1 ק''ג קמח מנופה
כף שמרים יבשים
1 כפית סוכר
מעט מלח
1/2 כוס שמן זית
מים
מלח גס
להכניס את כול המצרכים יחד כשהמים מוסיפים בכמה פעמיים הבצק צריך להגיע למצב שהוא רך רך...
לגעת בו בידיים רטובות ולהניח לו לתפוח כשעה בערך...אחרי שעה לשים פסים של הבצק על מגש עם נייר אפייה ולהתפייח עוד רבע שעה.
מעל הפוקצה
בינתיים להכניס למחבת את השמן זית
להכניס :
לחתוך בצל לפרוסות
זיתים שחורים
שמן זית
אורגנו
גמבה
פטריות
ואז לקחת את הבלילה ולשים על פסי הבצק ולשים גם את שמן הזית מהמחבת ולהזליף מעליו את המלח הגס.
להכניס לתנור על 180 מעלות עד שהפוקצה מזהיבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה