חרימה דג




חרימה דג 



דג לבחירתכם - מוסר , בורי ,מושט, נסיכה.... לבחירתכם הכול מתאים למתכון שלנו
1 כפית כמון
מלח לפי טעם 
שמן מעט
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
מיכל בנוני של רסק עגבניות
1 כוס מים 
1 כפית סוכר
4-5 שיני שום 
פלפל חריף יבש 
או פלפל ירוק חריף 



הכנה: 

שמים את הרסק בתוך קערה עמוקה שופכים בתוכה את המים ויוצרים רוטב לתוכו אנחנו מכניסים את הכמון, פפריקה חריפה, מתוקה, סוכר.

לתוך סיר סוטאז לדגים שופכים מעט שמן ושמים את הפלפל הירוק או האדום (זהירות חריף) מטגנים מעט מוסיפים את שיני השום החתוכות לפרוסות. איך שמעט מזהיב שופכים את התערובת של הרסק העגבניות
עם כול התבלינים.
כאשר החרימה רותח שמים לתוכו את הדגים. לחצי שעה לערך עד שהדג מוכן.


טיפ - אוהבת להכניס לתוך הרוטב פרוסות או חצאים של תפוחי אדמה שהוכנו מראש או במים או במיקרו.. מכניסים אותם לריתחה נוספת  וכול המיץ נספג בתוך התפוח האדמה ... 


תגובות