עוף עם שזיפים וקינמון
כרעיים / שוקים
בצל חתוך גס
שזיפים ללא גרעינים
אבקת מרק
קינמון
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס יין אדום
שמן
מטגנים במעט שמן את הבצל שחתוך גס לאחר שמשחימים אותו מכניסים את העופות מטגנים מצד אחד והופכים לצד השני. מניחים את השזיפים.
מכניסים את התבלינים הקינמון , פלפל שחור, מעט קינמון היות והוא תבלין דומיננטי , אבקת מרק ולבסוף מוסיפים את היין .
שמים על אש גבוה בהתחלה ואחר כך מעבירים את הסיר לתנור על 180 מעלות למשך שעה לערך תלוי בחום של התנור שלכם . לאחר שהעופות מוכנים לפתוח את הסיר ולתת לו שיזוף ..
בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה