מטגנים את הבצל הקצוץ מוסיפים את הבשר טחון עד שהוא מתפורר לגמרי מוסיפים את האורז מטגנים מעט , מוסיפים את הרסק העגבניות, את השמיר, מעט מים, כף רסק עגבניות, מלח , סוכר, אבקת מרק, פפריקה אדומה .
מורידים את החלק העליון של הפלפל ומכניסים לתוכו את המילת מניחים בצורה מסודרת כמו בתמונה.
מכינים רוטב בקערה מוסיפים 3-4 כפות רסק עגבניות עם כול התבלינים, מיץ הלימון ועלה דפנה .
שמים על אש בנונית ואחר מכן ממניחים את האש לקטנה למשך כשעה .
*טיפ קטן - צימחונים טעים מאוד גם בלי הבשר
תגובות
הוסף רשומת תגובה