כרובית ממולאת בשר







כרובית עם בשר

בוחרים כרובית גדולה
בשר טחון
2 פרוסות לחם
2 בצל
גזר
פול
פטרוזליה 
כוסברה
כף אריסה
מלח
פלפל שחור
רסק עגבניות 
כמון
אבקת מרק

4 ביצים
כף רסק עגבניות 
מים מעט
קמח

שלב ראשון מכינים סיר סוטאז בתחתית שמים בצל חתוך  גס 1 , גזר חתוך , פול (לא חייב)

את הכרובית לשים במים ולשטוף היטב  יש לקחת פרחים פרחים להניח על מגש ולפזר עליו מלח לכמה דקות על מנת שיתרכך.

את תערובת הבשר
לקצוץ את הבצל הכוסברה הפטרוזליה והלחם קצוץ לשים בבשר להכניס את כף האריסה
כמון, פפריקה, אבקת מרק וללוש היטב. 

לוקחים כרובית וחותכים אותה באמצע

שמים בקערה את הקמח 
וקערה נוספת עם הביצים כף רסק עגבניות ומעט מים לערבב היטב

מחמים מחבת עם שמן שהשמן רותח 

לוקחים את הכרובית שמים את הבשר

מגלגלים היטב שיהיה בכול הכרובית את הקמח.

מכניסים לבלילה של הביצה ומשם ישר למחבת עם השמן הרותח.

מטגנים מכול הכיוונים וכאשר כרובית מוכנה מכניסים לסיר שהיכנו מראש.

אחרי שסיימנו לעשות את כול הכרוביות
שמים בקערה את רסק העגבניות. מלח.אבקת מרק. כמון.פפריקה לערבב הכול היטב 
ולשפוך לסיר של הכרויות.

ניתן לבשל על אש קטנה על הגז.
או לתוך התנור על אש קטנה למשך לילה .


תגובות