פיצה ביתית עם טיפים לפיצה מושלמת



פיצה ביתית

ל 2 פיצות הבצק

1/2 ק''ג קמח
כף שמרית
בערך 2-3 כוסות מים
ללוש את הבצק עד שיש בועות הבצק. והבצק אחיד וחלק. לתת לו לתפוח כשעה בערך שהבצק מכוסה.
מורידים את נפח הבצק נותנים לו עוד רבע שעה לנוח.

פותחים את הבצק כאשר חותכים אותו לשניים
ופותחים את הבצק עד שהוא דק ממש.

ומניחים במגש.

רוטב:
ק. רסק קטנה או 1/2 בינונית
מעט שמן
אורגנו
מלח
פפריקה
מערבבת היטב ושמה על בסיס הפיצה

מעל שמה את הגבינה הצהובה..ואת כול התוספות אהובות עליכם
רשימת רעיונות לתוספת:
בצל
תירס
ארטישוק
ציפס דק
ביצה קשה פרוסה דק
בטטה פרוס דק
זיתים שחור ירוק
אנטשובי..

פיצה טונה - לערבב עם הרוטב את הטונה ולשים גם על הבצק. 

להדליק את התנור שחומם מראש על החום הכי גבוה בהתחלה לשים את התבנית גבוה שיתפוס את הצבע.
ואחר כך ממניחים ממש על התנור ליצור קרנץ.

פיצות טעימות גורפות מלא מחמאות⁦❣️⁩



תגובות