עוגיות שמרים במילוי תמרים / שוקולד


עוגיות רולדה במילוי תמרים או שוקולד

1 ק''ג קמח
1 חב' מרגרינה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל 
1 ביצה
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס סוכר


תמרים /ריבה/ ריבה
אבקת סוכר

מערבלים את הקמח המרגרינה אבקת אפיה סוכר וניל כוס מיץ תפוזים והסוכר  במיקסר וממשיכים ללוש ידני עד שיתקבל בצק אחיד. מרדדים לגובה 2-3 ס''מ לצורה מלבנית עליו מורחים בצורה אחידה בממרח. הכי נוח לעבוד על נייר אפייה.

 תמרים אפשר להוסיף אגוזים טחונים או שוקולד או  ריבה. או  תמרים עם שוקולד לבחירתכם...

מגלגלים לגלילה עושים חתכים ליצירת עוגיות לא עד הסוף אלא להשאיר כגלילה על מנת שלא יתיבש.
שמים בתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך כרבע שעה עד שמזהיב.

 מחכים שיתקרר מפזרים מעל אבקת סוכר וניתן לחתוך לעוגיות.



תגובות