עוגיות רחת לוקום


חב' מרגרינה
1/4 כוס שמח
2 כפות סוכר
2 קמח
אבקת אפיה
1 תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים

לוקום 
אבקת סוכר

הכנה:
מכניסים את הקמח והמרגרינה הרכה (ניתן לשים 1/2 דקה במיקרו).. 
מוסיפים את יתר המצרכים עד שמתחיל להיות בצק כאשר מקמחים את המשטח העבודה וממשיכים ללוש מעט ..הבצק הזה לא אוהב יותר מידי לישה .. מכניסים את הבצק מכוסה בעטיפת רדיד נילון למשך 3 שעות לפחות למקרר.
לאחר מכן מוציאים את הבצק למשטח עבודה עם קמח ומרדדים את הבצק בצורה אחידה ודקה בעובי 2-3 סמ.
מניחים על הבצק צלחת וחותכים מסביב יוצרים עיגול עם גלגלת של פיצה יוצרים 8 משולשים כאשר בעיגול החיצוני שמים את הלוקום ויוצרים מאין קורסון ומניחים על נייר אפיה .
שמים אותם בתנור שחומם מראש על 170 מעלות.. למשך כ -20 דקות. (תלוי בתנור שלכם)
שזה מעט מתחיל להזהיב הם מוכנים לאחר שמתקרר מוסיפים אבקת  סוכר.
ובתאבון😋

תגובות