קג כנפים
1/2 כוס רוטב צילי
2 כפות גדושות דבש
לטפטף מעט סויה לא חובה
1/2 מעט מים לפזר מסביב לתבנית תלוי גודל
פפריקה אדומה
כף אבקת מרק
סומסום
אחרי ששטפנו ורחצנו היטב את הכנפים.
מוסיפים את הצילי הדבש וכול התבלינים לאחר שעירבבנו את כול התבלינים על הכנפיים מסביב בעדינות מוסיפים עוד טיפה מים במגש סוגרים היטב עם נייר כסף בתנור על חום של 180 מעלות.
לאחר שעה מורידים את נייר הכסף על מנת לתת לו את הצבע המיוחד שמזהיב.
אני אוהבת לשים את הכנפיים על עלי ביבי ולפזר עליו סומסום...יוצא נהדר שלא תאכלו באף מקום אחר 😋
תגובות
הוסף רשומת תגובה