כרוב ממולא בשר ואורז





מצרכים
1/4 ק''ג בשר טחון 
בצל גדול קצוץ
2 כוסות אורז
פטרוזליה קצוצה
כרוב גדול
רסק עגבניות
מלח
סוכר
עלי דפנה
פלפל שחור
פפריקה אדומה
אבקת מרק


שלב ראשון
להכניס את הכרוב לסיר עם מים רותחים למשך כ חצי שעה ולחתוך מסביב לגזע של הכרוב על מנת לשחרר את העלים אחד אחד.

העלים מתרככים קל להפריד  וגם קל לעבוד עם עלה רך.

למילוי 
מטגנים את הבצל מוסיפים אחרי שמזהיב את הבשר בטחון שהבשר מפורר מוסיפים את האורז כף רסק עגבניות פלפל שחור, פפריקה, אבקת מרק, פטרוזיליה קצוצה מעט מים ומטגנים עוד קצת...

לוקחים את העלה שמים את התערובת בהתחלת העלה ומקפלים צד ימין פנימה השמאלי פנימה ומגלגלים מניחים בתוך סיר עדיף סוטאז רחב את הכרוב שהפתח כלפי מטה מסדרים כמו בתמונה.

רוטב
 מערבבים את שאר הרסק עם פפריקה , פלפל שחור, אבקת מרק, עלה דפנה, מלח , סוכר
ומים.
לשים מעל הכרוב כך שזה יכסה אותו עד 3/4 בגובה.

שמים על אש בינונית בערך 3/4 שעה. עד שהאורז מתבשל לשים לב לרוטב.

תגובות