1 כוס קמח
1 כוס חלב
100 גר חמאה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
למיקסר
4 ביצים
שמים בסיר קטן
את החלב חמאה סוכר ווניל מביאים לרתיחה עד שהחמאה ממוסת .
ומוסיפים בהדרגה את הקמח מערבבים עד שהעיסה הופכת לבצק שמופרד מהדפנות של הסיר.
מעבירים למיקסר עד שהוא מתקרר ומתחיל להתקרר מתחילים לערבב עם הוו של המערבל עד שהוא מתקרר ואז אחד אחד מוסיפים את הביצים.
לאחר שהוא מתגבש מכניסים לשק זילוף ויוצרים עיגולים בתבנית קצת מרוחק אחד מהשני.
על חום של 190 מעלות לחצי שעה לערך תלוי בתנור שלכם. עד שהפחזנית מוזהבת.
הקרם
שמנת מתוקה
ופודינג וניל
מקציפים יחד
סוכר וניל מעל
שהפחזנית מתקררת ואז חותכים אותה באמצע ועם מזלף מכניסים את הקרם .
מעל בוזקים את האבקת סוכר.
אני קשטתי עם דובדבן וסוכריות צבעוניות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה