לחמניות במילוי טונה


1 ק''ג קמח
1 כף שמרים
מעט מלח
כוס מים

הכול מכניסים לבלנדר עם וו גיטרה למשך כ 7 דקות עד שהבצק רך ואחיד.
מטפיחים למשך כשעה  ושוב לשים ומרדדים לעיגולים.

מילוי
בצל
רסק עגבניות
מים
ק. טונה
ניתן להוסיף 
זיתים , תירס, פיטריות.. מה שאתם אוהבים.
מלח
אורגנו 
1 כפית אריסה 

ביצה סומסום

מטגנת בצל עד שמזהיב רסק עגבניות טונה את התבלינים ואיזה תוספת שרוצים עם הטונה.


שמים מעל הבצק המרודד בצורת עיגול וסוגרים אותה בצורת כדור שמים על מגש ברווחים כיוון שהם טופחים . מורחים ביצה ומעל סומסום
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 למשך חצי או עד שיזהיבו. (תלוי חום תנור)


תגובות