סברינות



3 כוסות קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
1 כוס חלב
פקק תמצית וניל
מכניסים הכול יחד ולערבב עם וו לישה 

100 גר חמאה מומסת 
מוסיפים בהדרגה 
לתערובת וממשיכים לערבב שהבצק רך כמו פנקייק . סוגרים נותנים לו לטפוח כשעה.
אחרי שעה מערבבים שוב ומורידים את הנפח.


תבנית עם צורות סברינה
מעט שמן
שמים את הבלילה בתוך תבניות שיש בהם צורה של סברינות מסילקון לי יש שהם נוחות מאוד לפני ששמים מרססים מעט שמן.
לתנור שחומם מראש ל 180 לחצי שעה לערך עד שהסברינה מזהיבה.

לרוטב
3 כוסות סוכר 
6 כוסות מים
תמצית רום כפקק
3 פרוסות תפוזים
להרתיח ולהמיס את הסוכר ולהמתין עוד כ 4 דקות .

מורידים ומישרים את הסברינה ומכניסים את הסברינה לתוך הרוטב ומסובבים מכול הכיוונים ואף שמים מסביב לסברינה רוטב

את הקרם 
שמנת מתוקה
ופודינג וניל
דובדבן.

מזליפים מעל הסברינה הספוגה ברוטב את הקרם מוסיפים את הדובדבן.
בתאבון


תגובות