קציצות קבב


קבב / קציצות


1/2 ק''ג בשר טחון בקר/הודו/עוף לבחירתכם
1/2 פרוסת לחם רק את הפנים של הפרוסה
כף אריסה
פטרוזליה
כוסברה
כפית כמון 
כף אבקת מרק
מעט פפריקה מתוקה או ו חריפה
1/2 כפית סודה לשתיה


שמים בתוך הבשר את כול התבלינים על הבשר לקצוץ את הכוסברה ו פטרוזיליה ולהוסיף את העבודה לשתיה. 
וללוש היטב ניתן ליצור קציצות , או קבב עם שיפוד,  בלי,  עם מקל קינמון. 
אפשר לטגן במעט שמן, לשים על האש, 
בתוך רוטב עגבניות.
תערובות קלילה וטעימה בכול מיני וריציות.

תגובות