קבב / קציצות
1/2 ק''ג בשר טחון בקר/הודו/עוף לבחירתכם
1/2 פרוסת לחם רק את הפנים של הפרוסה
כף אריסה
פטרוזליה
כוסברה
כפית כמון
כף אבקת מרק
מעט פפריקה מתוקה או ו חריפה
1/2 כפית סודה לשתיה
שמים בתוך הבשר את כול התבלינים על הבשר לקצוץ את הכוסברה ו פטרוזיליה ולהוסיף את העבודה לשתיה.
וללוש היטב ניתן ליצור קציצות , או קבב עם שיפוד, בלי, עם מקל קינמון.
אפשר לטגן במעט שמן, לשים על האש,
בתוך רוטב עגבניות.
תערובות קלילה וטעימה בכול מיני וריציות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה