עוגיות שושנה

בצק:
3 ביצים חלמון
1 אבקת אפיה
200 גר חמאה
2.5 כוסות קמח
3/4 כוס מיץ תפוזים

שמים את הקמח אבקת אפיה וחמאה 
בבלנדר עם וו גיטרה (או כול  מכשיר אחר)
אחרי שנהיה מעט קמחי מוסיפים את החלמונים ואת מיץ התפוזים ...
מוציאים מהקערה את הבצק למשטח עם הרבה קמח שלא ידבק פורסים אותו לשני חלקים ופותחים עם מערוך למלבן...הכי קל לעבוד על נייר אפיה.

הקרם:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 חב' פודינג

מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שהקצף מתקשה..ואז מוסיפים לעוד קצת זמן לעירבול את הפודינג.

 שמים את השכבת הקצף על הבצק ובעזרת נייר האפייה מגלגלים כרולדה ומניחים לחצי שעה במקפיא.. 

לאחר מכן חותכים לעיגולים ומניחים בתוך מגש.  במרחק אחד מהשני כיוון שהעוגיות מקבלות נפח.

בגובה של 165-170 מעלות למשך 20-25 דקות לא לאפות יתר על המידה שלא יתייבש.

שמתקרר לאחסן בכלי זכוכית שקוף על השיש הכי טעים ודקורטיבי על השיש  .

תגובות