חמוצים בחומץ
כול ירק שורש
גזר
כרוב
כרובית
קולרבי
שומר
אפשר מלפפון
סלארי
מ 1 ראש שיני שום
2 חופנים של מלח (לפי טעם)
עלה דפנה פלפל ירוק חריף
חומץ על כול 3/4
כוס וחצי מים רותחים
צנצנת סגורה
סוכר כפית
חותכים את הירקות ומניחים עד אמצע הצנצנת שמים מלח.. פלפל ירוק שום ממשיכים עם ירקות שמים את עלי הדפנה ..המלח...שום סוכר ומעליהם שמים את החומץ והמים לפי היחס של כול 3/4 חומץ כוס וחצי מים רותחים לנער את הצנצנת הסגורה לטעום אם חסר מלח...
ואחרי שמתקרר או יום למחרת מוכן.
תגובות
הוסף רשומת תגובה