1/2 ק"ג לימון סיני קטן
2-3 שום
1 פלפל ירוק
מלח1/3 צנצת שמן1/2 כוח מיץ לימון כלי לחמוצים
שוטפים את הלימון וחותכים את הקצה של לימון ועם כפית שופכים
מלח בתוך כל לימון. מסדרים בשורות אחד על השני (כמו בתמונה)
מוסיפים את השום והפלפל הירק בתוך הצנצנת.
מוסיפים כשליש שמן ושמים עוד חצי כוס לימון סוגרים את הצנצנת
ל - 3 ימים.
לאחר מכן מוסיפים עד גובה הצנצת מים רותחים עוד יומים ואז מוכן.
לאחר מכן מוסיפים עד גובה הצנצת מים רותחים עוד יומים ואז מוכן.
* נהדר בסנדביץ בבישולי דגים מעולה תמיד במקרר..
תגובות
הוסף רשומת תגובה