מראנג עם קצפת ותותים


שושנים
4 חלבוני  ביצים
1/2כוס סוכר

שמים סיר מים   ומעל סיר שלא יגע במים  עם הביצים והסוכר..  
לאחר שממיסים את הסוכר עם החלבונים מעבירים למיקסר לעירבול במשך 7- 10 דקות עד שהוא מתקשה .
מעבירים עם מזלף על נייר אפיה יוצרים עיגול ומעלים עוד 2-3 קומות ליצור קערות שבהם נוכל להזליף את הקרם.
לתנור שחומם מראש על 60-80 מעלות למשך 3 שעות לשים לב עד שמתקשה.
לחכות שיתקרר.

קרם 
1 שמנת מתוקה 
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

מכניסים למיקסר עד שהתערובת מתקשה..
מכניסים למקרר עד  להתייצבות מלאה.

6-7 תותים גדולים
1 כף סוכר

למעוך בבלנדר את התותים


לאחר שהתחתיות מוכנות ומתקררות מזליפים לתוכן את הקצפת המתוקה.
מעל שופכים מעט מהרוטב תותים ולקישוט תות שלם ...

תגובות