שושנים
4 חלבוני ביצים
1/2כוס סוכר
שמים סיר מים ומעל סיר שלא יגע במים עם הביצים והסוכר..
לאחר שממיסים את הסוכר עם החלבונים מעבירים למיקסר לעירבול במשך 7- 10 דקות עד שהוא מתקשה .
מעבירים עם מזלף על נייר אפיה יוצרים עיגול ומעלים עוד 2-3 קומות ליצור קערות שבהם נוכל להזליף את הקרם.
לתנור שחומם מראש על 60-80 מעלות למשך 3 שעות לשים לב עד שמתקשה.
לחכות שיתקרר.
קרם
1 שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
מכניסים למיקסר עד שהתערובת מתקשה..
מכניסים למקרר עד להתייצבות מלאה.
6-7 תותים גדולים
1 כף סוכר
למעוך בבלנדר את התותים
לאחר שהתחתיות מוכנות ומתקררות מזליפים לתוכן את הקצפת המתוקה.
מעל שופכים מעט מהרוטב תותים ולקישוט תות שלם ...
תגובות
הוסף רשומת תגובה