הנדרש
3 חלבוני ביצים בינוניות או 2 גדולות
3/4 כוס סוכר
ג'ל צבע כול צבע שבא לכן ניתן לקנות בכול סופר.
סיר עם מים רותחים מעל סיר ששמים את החלבון והסוכר על מנת להמיס את הסוכר (שלא יכנסו המים .. ) ולהעביר לאחר מכן למיקסר עד שהקצף מתקשה .
לאחר שהקצף עמיד להוסיף טיפה 1-2 צבע שאנחנו רוצים ולהמשיך לערבב עד שהצבע עוטף את הקצף הלבן.
תערובת 2
100 גר' אבקת שקדים
100 גר' אבקת סוכר
בקערת בלנדר שמים יחד את שני המרכיבים ומערבבים יחד על מנת שלא יהיו גושים ניתן גם להעביר דרך נפה..כמה פעמים.
ואז בכמה פעמים מוסיפים לקיצפה הצבעונית שלנו את תערובת השקדים והסוכר עד שהיא נבלעת בתערובת והיא הופכת להיות גמישה.
את התערובת שמים בתוך שק זילוף ומזליפים עיגולים (יש מגשים מיוחדים לצורת המקרונים)
את המגש יש להקפיץ אותו על מנת שהבועות שנוצרו יצאו.
לפני שמכניסים לתנור מניחים להם 20 דקות עד שיש שכבה מעט קשה וחלקה.
בינתיים מחמים את התנור על 140 מעלות ושמים בתנור למשך רבע שעה לערך.
לאחר שמתקרר מכינים את הקרם שבתוך המקרון:
1 משמנת מתוקה
1 אינסטנג פודינג
50 גר חמאה
לעשות קרם אחיד להכניס לשקית זילוף
לשים בכמות לא גדולה על גבי צד אחד של המקרון על מנת שלא ינזל ולשים את המקרון השני...
בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה