לבצק
4 כוסות קמח מנופה
1 כף מלח
1 כף שמן
1 כף חומץ
1 וחצי כוס מים
בנפרד
ביצה
וסומסום
מכנסים למיקסר ללישה של 7-10 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות של המיקסר.
מוציאים וממשיכים מעט לרדד ביד שהבצק רך אבל לא דביק .
חותכים את הבצק לעיגולים כ 8 לערך ושמים אותם בקערית שהם מכוסים בשמן עד למעלה.
וסוגרים אותם ללילה במקרר כשעתיים לפני שפותחים אותם מוציאים אותם החוצה מהקירור.
ואז לוקחים כדור כול אחד בנפרד ומרדדים עם מערוך בתחילה ואחר כך הבצק גמיש וניתן למשוך אותו ביד אפילו שהוא ניקרע לא לפחד להמשיך עד שהוא הופך לדק דק.
מכניסים מילית בצורה נדיבה בתחילת הריבוע של הבצק שיצרנו (מתכון למילוי תפוח אדמה בהמשך)
ומתחילים לקפל בצדדים ולגלגל כמו רולדה שאנחנו מושכים את הבצק אחורה ומאריכים את האורך שלו.
עליו אנו מורחים ביצה וסומסום.
המילוי
בצל שלם
6-7 תפוחי אדמה מבושלים
מלח
פלפל שחור
לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את תפוחי האדמה שמבושלים (במים או במיקרוגל)
מתבלנים . במלח ופלפל
תגובות
הוסף רשומת תגובה