קינוחי כוסות כשר לפסח


בסיס לקרם
250 גר' שמנת מתוקה/ חב' 
חצי חבילת שוקולד לבן
חצי חבילת שוקולד חום
חצי חבילת שוקולד מריר

250 גר' שמנת מתוקה 
3כפות פודינג


מחלקים ל-3 קעריות נפרדות   כ 80 גר לכול קערית השמנת המתוקה מכניסים  את אחד  מסוגי השוקולדים למיקרו כדקה ולהמיס את השוקולד לתוך השמנת המתוקה.

כול סוג בנפרד.

בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה ואת הפודינג.

כאשר מתקרר השוקולד לערבב את הבלילה בשמנת וליצור מספר טעמים שונים.

להכניס למקרר שיתיצב במעט. 
להכניס לשקית זילוף כול טעם כול פעם בנפרד וליצור כמה צבעים בתוך הכוס.

ניתן להוסיף ג'ילים פירות שוקולדים...שקדים

עוד סוג של קרם שהשתמשתי:
3-4 כפות טחינה
3-4 כפות סילאן
שמנת מתוקה לערבב יחד 
יוצא טעם של חלוואה נהדר
מערבבים במיקסר עד שהקרם מתייצב.
גם אותו מזליפים לו לקישוט הוספתי את השוקולד פררו רושה.





תגובות