עוגת קרמבו כשרה לפסח
בסיס העוגה
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
אבקת אפיה
6 כפות קמח מצות
3 כפות קקאו
למילוי
1 קצפת מתוקה
1/2 כוס חלב
2 פודינג וניל
לקרם שוקולד
1/2 מיכל שמנת מתוקה
3/4 חב' שוקולד מריר
בסיס העוגה
מפרידים חלבון חלמון
מקציפים את החלבון עם הסוכר עד שמתייצב
בקערה נפרדת שמים את אבקת אפיה ..קמח מצות ..וקקאו מערבבים יחד.
מכניסים חלמון חלמון לתוך בלילת הקצף החלבון.. ומכניסים לסרוגין את החומרים היבשים עם השמן והמים עד שנוצרת בלילה תפוחה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות לערך עד ששמים את הקיסם והוא יוצא יבש. מחכים שיתקרר לפני ששמים את המילוי.
למילוי העוגה
שמים את השמנת החלב והפודינג במיקסר כ-5 -7 דקות עד שמתייצב ומכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה.
לאחר שהעוגה התקררה שמים את המילוי הקר על גבי העוגה שהתקררה.
קרם השוקלד
מכניסים לקערה את השמנת והשוקולד ל דקה או דקה וחצי תלוי במיקרו שלכם . מערבבים היטב עד שהקרם ממש מבריק ואחיד.
לחכות שיתקרר ואז בעזרת כף לשים מעל השכבה השניה כך נוצרת השכבה השלישית.
מכניסים למקפיא להתייצבות העוגה לפחות ל 3 שעות או עד שעה לפני אכילת העוגה בתאבון❣️
תגובות
הוסף רשומת תגובה