טעם נהדר לקינוח מושלם ❣️
מצרכים לבסיס
2 ביצים גדולות
1 שמנת מתוקה
2/3 שמן
3/4 סוכר
כוס קמח
5 כפות קקאו
אבקת אפיה
מערבבים את הביצים השמנת, שמן, סוכר
ולאחר שעירבבנו אותם יחד מוסיפים את הקמח אבקת אפיה והקקאו.
לאחר שמאחדים את התערובת שמים את הבלילה לתוך מנז'יטים או תבניות סילקון עד בערך בגובה 3/4 של המנז'ט
לתנור שחומם מראש על 170-180 למשך כרבע שעה או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
לקרם..
3 חלבונים
3/4 אבקת סוכר
מקציפים את החלבונים עד שנוצר קצת מוסיפים בהדרגה את הסוכר במשך 8-9 דקות עד שהקצף קשה.
לוקחים שקית זילוף ומכניסים את הקצפת עם צנטר גדול ויוצרים צורה של הקרמבו.
מכניסים לפריזר למשך שעתיים.
ציפוי שוקולד
1/2 שמנת
שוקולד ( אני השתמשתי בצימקאן קוביה וחצי)
מכניסים למיקרו לדקה מערבבים ואם יש צורך מכניסים שוב למיקרו עד שיש תערובת אחידה של שוקולד.
ומכניסים למקרר על מנת שיתקרר.
מעבירים את הבלילה לכוס שתהיה קצת צרה שהקרם יגיע לקרם השוקולד..
אני לקחתי כוס פלסטיק חד פעמית שמתי את הקרמבו לתוך הכוס והפכתי על מנת לצפות את כול הקרם... או ניתן לשפוך בעדינות על הקצפת.
ולהכניס שוב למקרר עד ההגשה...
תגובות
הוסף רשומת תגובה