100 גר תבלין לעמבה
1/4 כפית מלח לימון
1/2 כפית מלח
650 ליטר מים
אני לקחתי מנגו ירוק קטן אז בערך 5
אם גדול אחד או 2 בינוניים.
מכניסים לקערה את כול החומרים יחד חוץ מהמנגו.
למשך שעה אחרי שעה לערבב היטב ולהניח ל-3 שעות נוספות ושוב לערבב היטב העמבה מסמיכה ממש.
את המנגו חתכתי דק דק בעזרת המגימיקס בעזרת הלהב יצאו פרוסות דקות כמו נייר והכנסתי לתוך התערובת של העמבה.
עירבבתי היטב. והכנסתי לכלי סגור העמבה כבר טעימה.. אבל על מנת שהמנגו יקבל את הטעמים יש לסגור ולחכות עוד 3 ימים שהמנגו יתרכך. בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה