דג מפולט אני לקחתי מושט כול דג שאוהבים
בסיס
2 עגבניה חתוכים לפרוסות
1 גמבה חתוכה לפרוסות
4-5 שיני שום
כוס חומוס ניתן לשנות גם עם פול ירוק או זיתים... לבחירתכם
3 פלחי לימון
צרור כוסברה
1/2 כוס שמן
2 כפות פפריקה
כפית כמון
מעט מים
את השמן והפפריקה לערבב היטב מניחים את כול המרכיבים חוץ מהדג את התערובת של השמן שופכים על הירקות ועם מעט מים לבישול של חצי שעה לערך עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את הדג לעוד 20 דקות עם סיר מכוסה אם יש עודף מים אחרי שהדג מוכן לפתוח בסוף הבישול את המכסה לאידוי המים ומוכן..
* ניתן להסמיך את הרוטב עם מעט קמח ממש לפזר כמו מלח קצת יותר ולערבב לתוך הרוטב שלא יהיו גושי קמח
תגובות
הוסף רשומת תגובה