תערובת פלאפל


1/2 ק''ג חומוס יבש שהושרה ללילה במים
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
1 בצל
3-5 שיני שום
כפית שטוחה סודה לשתיה
מלח
כמון
פלפל שחור
פפריקה אדומה 
(כמויות לפי טעם בערך כפית מכול תבלין)

להכניס לבלנדר או למקצוענים מטחנת בשר מכניסים את כול המרכיבים יחד בבלנדר לעשות בפולסים שתצא תערובת טיפה לא משחה ומי שאוהב טחון טוב אז לתת לו טחינה טובה. אצלי בפולסים טחון טיפה גס.

בסיר בינוני  שמים שמן על בערך 150 מעלות אש בינונית טיפה גבוה 
יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג עם ידים רטיבות מעט ומכניסים לשמן הרותח. מגלגלים לכול הצדדים עד שמזהיב להוציא ובתאבון 😘


תגובות