5-6 גמבות ניתן להשתמש בכול צבעי הגמבה
2 פלפל ירוק חריף (לא חייב)
5-6 שיני שום
2 עלה דפנה
פלפל אנגלי
1/2 כפית מלח לפי טעום
כפית סוכר
1/2 כוס חומץ (תלוי בגודל הכלי)
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים רותחים
את הגמבות והפלפל החריף מכניסים לתנור עד שמתרכך ולקלף ולנקות את הגמבה מהגרעינים.
להכניס לכלי שניתן לאטום. מכניסים את השום הפלפל האנגלי.
לשים את השמן מים חומץ מלח סוכר לסגור לנער מעט ולהכניס אל הפלפלים.
לסגור את הכלי ולהכניס למקרר ...הכי טעים למחרת...
בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה